logoweb

Sinds 1 februari 2015 bundelen Para-Sport Report en de Para Sport Foundation hun krachten om gezamenlijk de paralympische sport beter op de kaart te zetten. Het doel van Para Sport Report is bekend, verslaglegging en het algemeen bekend maken van de gehandicaptensport. De Para Sport Foundation gaat een stapje verder, het geven van informatie is namelijk niet genoeg om alle doelen te realiseren.

Para-Sport Foundation gaat zich inzetten de verdere integratie van de paralympische sport in de maatschappij. Daarbij kunt u denken aan het ondersteunen van sporters, het organiseren van activiteiten, het geven van advies en het mogelijk maken van wensen die anders niet gerealiseerd kunnen worden. Kortom, alles om de paralympische sport dichterbij, of zelfs gelijk aan de ‘ normale’ sport te brengen. Dat gaan we doen met een heldere en transparante aanpak, waarover op de speciale stichtingswebsite www.parasportfoundation.com meer gelezen kan worden. Binnenkort kunt u de Para Sport Foundation ondersteunen. We zijn opzoek naar mensen die ons kunnen helpen, zowel met advies, mankracht en financiële organisatie. Hoe dan ook, houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Stuur daarom vandaag een email naar jw@parasportreport.com om op onze mailinglist te komen.

De stichting wordt bestuurd door drie bestuursleden, Desmin Dekker (Voorzitter), Leon Burgering (Penningmeester) en Maik de Best (Secretaris). Voor de dagelijkse uitvoering van de activiteiten van de stichting heeft het bestuur Jan Willem Buijs aangesteld. Voor vragen over de stichting of haar activiteiten kunt u zich richten tot jw@parasportreport.com of 06-53858391.

Desmin Dekker
Voorzitter Para-Sport Foundation

FacebookTwitterWhatsAppBlogger PostLinkedInGoogle+PinterestDelen

Over auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Jan Willem Buijs

1989 - Amsterdam – Halfzijdig verlamd, maar niet verlamd door het leven – Heb een grote passie voor sport, de paralympische in het bijzonder. Wil graag helpen de paralympische sport naar een hoger plan te tillen – Ambitieuze journalist- Hardloper

Laat een reactie achter

We houden je e-mail adres geheim. Verplichten velden zijn gemarkeerd als *