Archief - september 2015

CROWDFUNDING: Para-Sport Reporter Jan Willem te gast bij Start op NPO Radio 1

IMG_7313

Afgelopen zondag in alle vroegte was onze Para-Sport Reporter Jan Willem te gast in het NPO Radio 1 programma Start van Kees Dorresteijn. Centraal in het interview stond het WK Atletiek in Doha, Qatar, wat over een kleine maand begint en de crowdfundactie daarvoor. Doneren kan nog steeds via http://www.verspers.nl/crowdpress/project/10854/para-sport-verdient-aandacht  Wij kunnen jullie steun hard gebruiken.

Lees meer

UITNODIGING: Para-Sport Foundation organiseert Panache!

logoweb

Vrijdag 2 oktober is het zover. Panache, de vrijdagmiddagborrel voor en door chronisch beperkt Nederland in Cafe Edel aan de Postjesweg in Amsterdam.

Panache is een initiatief van onze Para-Sport Foundation en Josanne Bouman (oud-revalidant bij Reade Amsterdam). De borrel is voor iedereen die leeft met een chronische ziekte of beperking. Die voor of in een revalidatietraject zit. Of die er allang mee klaar is maar nog dealt met de dagelijkse uitdagingen die komen kijken bij de ziekte of beperking in het leven an sich. Ook mensen die zich verbonden voelen met onze doelgroep zijn vanzelfsprekend van harte welkom om een drankje te komen drinken met ons.

Deze eerste borrel is ter kennismaking en wordt gelijk gebruikt als brainstorm. Wat leeft er bij iedereen? Welke behoeftes zijn er? Zijn er geïnteresseerden voor sport- of andere activiteiten? Ken je inspirerende sprekers die op een volgende borrel iets willen vertellen? Heb je zelf leuke ideeën of tips?

Uitgangspunt is nieuwe mensen leren kennen die alledaags te maken hebben met beperkingen en het leuk vinden om elkaars ervaringen en belevenissen te horen. Misschien wel een hart onder de riem nodig hebben of even weer een motivatie om door te gaan.

Ben jij of ken jij iemand met een chronische beperking van welke aard dan ook en heb je zin om naar de Panache borrel te komen? Meld je dan aan bij Jan Willem van de Para-Sport Foundation op janwillem@parasportfoundation.com of bij Josanne op josannebou@gmail.com.
Edel is in Amsterdam Oud-West, is rolstoeltoegankelijk en heeft tramhalte van lijn 17 Amsterdam CS – Osdorp Dijkgraafplein) Witte de Withstraat om de hoek.

Tot 2 oktober!!