Waarom?

Paralympische topsport is net als valide topsport absolute topsport en verdiend daarom de aandacht die bij topsport past.

Hoe?

Para-Sport Report analyseert, opiniërt en verslaat ontwikkeling uit de Paralympische sportwereld.
Stelt de juiste mensen de juiste vragen en reist de sport achterna naar Paralympische Spelen en andere Paralympische topsportevenementen.

Waarmee?

Para-Sport Report deelt zijn ervaringen en bevindingen uit de Paralympische sport via www.parasportreport.com om de zichtbaarheid van de Paralympische sport te vergroten.

Wie?

De oprichter en hoofdredacteur van Para-Sport Report heet Jan Willem Buijs. Hier lees je meer over hem en via deze link kun je contact met hem opnemen.

FacebookTwitterWhatsAppBlogger PostLinkedInGoogle+PinterestDelen

#AskMarlou: patatje met of broodje shoarma?

IMG_7014

Een patatje met of een broodje shoarma? Het was één van de vragen die op het Twitter Q&A #AskMarlou op paralympisch kampioen Marlou van Rhijn werden afgevuurd. Een initiatief van het Internationaal Paralympisch Comité om fans van de paralympische sport kennis te laten maken met de sporters. Van Rhijn mag als grote naam natuurlijk niet ontbreken en liet vragen van over de hele wereld haar twitterfeed binnenstromen.Para-Sport Report maakte een overzicht.

Lees meer