Schrijven voor PSR

Begin 2013 is jouw Para-Sport Report begonnen met nadenken over hoe de Paralympische sport meer aandacht kan krijgen. Om dat te doen moet er informatie en nieuws over  de sport gegeven worden. Daaruit is Para-Sport Report ontstaan.

Gelukkig krijgt de Paralympische sport in de reguliere media steeds meer aandacht en kunnen we belangrijke stappen zetten. Dat kan ik echter niet alleen en daarom ben ik op zoek naar enthousiaste columnisten en redacteuren die het team van PSR willen versterken.

We geven dan samen verslag van de resultaten, gebeurtenissen en ontwikkelingen in de Paralympische sport. Dat is belangrijk  om de Paralympische sport de stem te geven die het verdient. Je kunt zien dat de aandacht voor Paralympische sport in Nederland en daar buiten toeneemt, zo deed bijvoorbeeld de NOS voor het eerst dagelijks uitgebreid verslag van de Paralympische Spelen in Sotsji en schreef Para-Sport Reporter Jan Willem Buijs een artikel in De Telegraaf.

Als freelance redacteur krijg je de vrijheid om te schrijven over de onderwerpen en evenementen die jij belangrijk vindt.  Para-Sport Reporters zijn flexibel, leergierig, ambitieus en gedreven om de Paralympische sport naar een hoger plan te tillen. Het is handig als je al enige ervaring hebt opgedaan met het schrijven van journalistieke teksten en blogberichten. Vind je het een uitdaging om een boodschap duidelijk en concreet over te brengen, kijk dan naar onderstaande profielschets om te zien of schrijven voor PSR iets voor jou is!

Wij bieden:

-Een goed gelezen platform
-Schrijftechnische leermogelijkheden
-Het opdoen van journalistieke ervaring
-De mogelijkheid om te leren gaan met WordPress
-De kans om gepubliceerd te worden
-Een netwerk in de Paralympische sport
-Mogelijkheid om op te vallen in een nieuw nieuwsgebied
-Geld verdienen aan betaalde opdrachten
-Een eigen bio-pagina op de PSR-website met jouw artikelen

Wij vragen:

Een jong en gedreven persoon met een leergierige instelling die wil schrijven over paralympische evenementen. Daardoor is affiniteit met de Paralympsche sport een pre en willen we graag een eerder geschreven artikel van je zien. Ben je pas net begonnen? Geen probleem, schrijf een nieuws- of blogbericht over een recent paralympisch evenement en voeg hem bij je sollicitatie. Blogberichten zijn ongeveer vierhonderd woorden lang.

Voor de duidelijkheid: schrijven voor PSR is in principe vrijwillig. Voor betaalde opdrachten die jij binnenhaalt of wij aan je toewijzen geldt dat natuurlijk niet!

Wij zien met enthousiasme toe naar je sollicitatie en willen je graag een kans bieden binnen het Para-Sport Report team! Mail je CV, motivatiebrief en eerder geschreven werk naar jw@parasportreport.com of bel naar 0621584080 voor meer informatie

Het team van Para-Sport Report.

Jan Willem Buijs
Desmin Dekker

FacebookTwitterWhatsAppBlogger PostLinkedInGoogle+PinterestDelen

Laat een reactie achter

We houden je e-mail adres geheim. Verplichten velden zijn gemarkeerd als *